Silkeborg IF vs AC Horsens – Spilfiduser, Optakt og Odds

Silkeborg IF skal op imod AC Horsens på tirsdag på JYSK Park i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Silkeborg IF er nummer 2 med 30 point og en målscore på 35-36, mens AC Horsens ligger nummer 4 med 23 point og en målscore på 26-41.

AC Horsens fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på tirsdag. Silkeborg IF bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Silkeborg IF ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.3 mål i deres seneste ti landskampe. Silkeborg IFscorede beskedne 13 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur nul gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 27 mål, mens AC Horsens præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.7 mål pr. kamp.

Silkeborg IF har vundet otte sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga. Silkeborg IF indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

AC Horsens har indtil videre præsteret seks sejre og fem uafgjorte samt 12 nederlag i 3F Superliga. AC Horsens indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v AC Horsens.

  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 18 af de seneste 19 kampe
  • 11 af Silkeborg IF’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 10 hjemmekampe
  • 9 af Silkeborg IF’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 15 af AC Horsens’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 16 af de seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 13 af de seneste 14 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens scorede i 10 af deres seneste 12 kampe

Form Silkeborg IF mod AC Horsens

Silkeborg IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod FC Midtjylland. Herefter var de oppe imod Lyngby Boldklub i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Soenderjyske Fodbold, som blev nedlagt med 3-2. Silkeborg IF præsterede kun én sølle sejr på JYSK Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede ni mål og lukkede 14 ind.

Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-4 af F.C. København, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Lyngby Boldklub. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AaB, som satte sig igennem med 0-4. AC Horsens vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv fem.

Silkeborg IF har opnået 15 point fra deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 18 mål for og 20 imod. AC Horsens opnåede to sejre og seks point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Silkeborg IF vs AC Horsens – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod AC Horsens.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen er blandt de fire spillere, som mangler for Silkeborg IF på tirsdag.

AC Horsens ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Silkeborg IF. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AC Horsens-kamp på grund af karantæne.

Matej Delac rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Silkeborg IF mod AC Horsens – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Silkeborg IF stod overfor AC Horsens. Det sluttede 3-2 i en fremragende 3F Superliga duel imellem klubberne. Silkeborg IF går til kampen mod AC Horsens med en 2-3-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Silkeborg IF og AC Horsens blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og AC Horsens fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Silkeborg IF mod AC Horsens Spiltips

Tonni Adamsen har været stærk for Silkeborg IF i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AC Horsens håber, at Anders K. Jacobsen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Silkeborg IF vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra AC Horsens vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. AC Horsens scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Silkeborg IF var først på pletten i tre af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Silkeborg IF presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens AC Horsens presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Silkeborg IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.