Silkeborg IF vs FC Midtjylland – Optakt, bedste Odds og gode tips

Silkeborg IF tager den kommende mandag imod FC Midtjylland i 3F Superliga på JYSK Park.

Silkeborg IF er nummer 3 i kvalifikationsspillet med 37 point og en målscore på 40-46, mens FC Midtjylland ligger nummer 1 med 47 point og en målscore på 48-34.

Når det kommer til mål, er Silkeborg IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Midtjylland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Silkeborg IF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 12 sejre og 11 uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF v FC Midtjylland.

  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Silkeborg IF kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 11 af de seneste 13 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 9 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 FC Midtjylland kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 5 af FC Midtjylland’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål

Form Silkeborg IF mod FC Midtjylland

Silkeborg IF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til OB. De svarede stærkt igen mod Lyngby Boldklub, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-1 over AC Horsens. Silkeborg IF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeni og lukkede ni mål ind.

FC Midtjylland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Lyngby Boldklub. De svarede stærkt igen mod AC Horsens, som blev slået 3-1, før de sejrede 0-2 over AaB. FC Midtjylland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Silkeborg IF har været brandvarme i 3F Superliga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 22 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også 23 undervejs. FC Midtjylland ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 31 kasser. De indkasserede desuden 15 mål.

Silkeborg IF opnåede 14 point fra deres foregående 11 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 13 mål scoret og 17 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Midtjylland sig 13 point og tre sejre. De indkasserede seks mål, mens de selv scorede ti gange.

Silkeborg IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Silkeborg IF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod FC Midtjylland.

Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen er alle ude af truppen, som Silkeborg IF tager imod FC Midtjylland med på JYSK Park.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder Silkeborg IF.

Det er navne som Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til JYSK Park.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. FC Midtjylland går ind til kampen mod Silkeborg IF med en 8-1-1 fordel og der er odds 2.20 på, at FC Midtjylland vinder endnu en sejr.

I 9 af de seneste 10 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland blev der scoret mindst tre mål. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland Spiltips

Det har været en strålende sæson for Gustav Isaksen så langt, da han har formået at banke flotte 15 kugler i kassen. Formen er også anstændig med seks garn i de seneste seks kampe, og FC Midtjylland sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Silkeborg IF. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Gustav Isaksen på oddset til komme på tavlen igen.

Silkeborg IF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra FC Midtjylland vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Man kunne forestille sig, at FC Midtjylland sætter næsen op efter at score på mandag, da Silkeborg IF kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur seks gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted ni gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Silkeborg IF formåede at score 1.2 mål i snit, hvorimod FC Midtjylland snittede 2.4 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Silkeborg IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.