Silkeborg IF vs Vejle Boldklub – Optakt, bedste Odds og gode tips

Silkeborg IF har fordel af hjemmebane på JYSK Park, når Vejle Boldklub kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga.

Det har været en forfærdelig start på deres nye sæson for Vejle Boldklub, som ikke har noget at vise for deres indsats i de første to runder. Selvtilliden er ramt, og Silkeborg IF vil prøve at udnytte det fuldt ud i den kommende kamp.

Silkeborg IF har nul point efter de to første runder af 3F Superliga-sæsonen og håber nu inderligt på, at tredje runde bringer lidt tiltrængt opmuntring.

Når det kommer til mål, er Silkeborg IF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Vores tip

  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 9 kampe
  • 8 af Silkeborg IF’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • 20 af Vejle Boldklub’s seneste 22 udekampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Vejle Boldklub’s seneste 14 udekampe havde under 2.5 mål
  • Vejle Boldklub tabte deres seneste 5 kampe
  • Vejle Boldklub var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Vejle Boldklub har i tabte 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede

Form Silkeborg IF mod Vejle Boldklub

Silkeborg IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over AaB. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Brøndby IF, siden 2-0 mod FC Midtjylland. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Silkeborg IF, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Silkeborg IF præsterede kun én sølle sejr på JYSK Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede otte mål og lukkede ti ind.

Vejle Boldklub har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Vendsyssel FF satte de sig igennem med 4-3, før AGF viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Vejle Boldklub gik ned 2-3 mod F.C. København. Nedrykningskampen er hård år efter år, og Vejle Boldklub forventes at være midt i dén i størstedelen af 3F Superliga-sæsonen. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fem.

Silkeborg IF vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Silkeborg IF, når de skal i aktion mod Vejle Boldklub.

Mark Brink og Niclas Holm Pedersen er blandt de to spillere, som mangler for Silkeborg IF på fredag.

Silkeborg IF mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Silkeborg IF har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. Silkeborg IF ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-2 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Vejle Boldklub. Silkeborg IF har været en smule mere succesfuld i end Vejle Boldklub i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, glæder Silkeborg IF sig ganske givet til et gensyn.

Silkeborg IF scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Silkeborg IF og Vejle Boldklub.

Silkeborg IF mod Vejle Boldklub Spiltips

Søren Tengstedt har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Silkeborg IF satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Luka Djordjevic i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Silkeborg IF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt tre nederlag. Silkeborg IF har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på JYSK Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i tre af kampene. Der var over 2.5 mål i fem af Vejle Boldklubs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål to gange.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Silkeborg IF presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Vejle Boldklub presterte 1.2 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Silkeborg IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.