Sirius mod Hammarby i Allsvenskan runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Både Sirius og Hammarby går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i Allsvenskan. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Studenternas IP.

Sirius ligger nummer 12 med point mens Hammarby ligger nummer 10 med point.

Sirius kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i Allsvenskan den kommende søndag. De overhaler nemlig favoritterne fra Hammarby i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Sirius kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hammarby er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Hammarby præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sirius v Hammarby.

 • 7 af Sirius’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
 • Sirius scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
 • 6 af Sirius’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 3 Sirius hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • Sirius har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Hammarby har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
 • Hammarby har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Hammarby i 10 af de seneste 12 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Hammarby har spillet, har begge hold scoret
 • Hammarby uafgjort deres seneste 3 udekampe
 • Sirius har har ikke vundet i 11 af 12 seneste kampe mod Hammarby
 • Sirius har scoret imod i 11 af de senest 12 kampe mod Hammarby
 • Sirius har scoret imod i de seneste 6 hjemmekampe i træk de har spillet mod Hammarby
 • Sirius var i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe mod Hammarby involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • Sirius har har ikke vundet i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Hammarby

Form Sirius mod Hammarby

Sirius inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Sirius først at banke IFK Värnamo med 2-0. Herefter nedlagde de også IFK Göteborg med 2-0, inden stimen stoppede mod Malmö FF, der vandt en 3-0 sejr.

Hammarby drømmer om at stoppe ringe stime.

Hammarby har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Halmstads BK, før de sejrede 2-1 mod Brommapojkarna. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Elfsborg.

Sirius vs Hammarby – Seneste nyt

Sirius mod Hammarby – indbyrdes historik

Sirius møder Hammarby med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-6 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. Af de seneste ti kampe mellem Sirius og Hammarby kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset fem gange. Desuden scorede begge hold mål i seks af disse 10 møder.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Sirius og Hammarby ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Studenternas IP.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Siriuss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit.

Sirius mod Hammarby – Hold øje med…

Tashreeq Matthews har været stærk for Sirius i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hammarby håber, at Nahir Besara kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.