Sirius mod IFK Varnamo i Allsvenskan runde 11 – optakt, odds og spilfiduser

Både Sirius og IFK Varnamo går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i Allsvenskan. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Studenternas IP. Sirius afsluttede sidste sæson placeret 11 med 35 point. I runde 11 står de overfor IFK Varnamo, der lukkede sidste sæson ned som nummer 10 i Allsvenskan med 37 point.

Sirius ligger nummer 13 med point mens IFK Varnamo ligger nummer 10 med point.

Sirius går ind til opgøret i Allsvenskan mod IFK Varnamo i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i Allsvenskan tabellen.

Sirius kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er IFK Varnamo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sirius v IFK Varnamo.

  • Sirius har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Sirius har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 8 af Sirius’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Sirius kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Sirius har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af IFK Värnamo’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • IFK Värnamo har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • IFK Värnamo var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af IFK Värnamo’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • IFK Värnamo var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Sirius mod IFK Varnamo

Sirius fortsat skidt kørende.

Sirius har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Mjallby tabte de 3-0, Halmstads BK også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Sirius formåede at vinde 1-2 over Brommapojkarna.

IFK Varnamo håber på frisk start.

IFK Varnamo har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Elfsborg. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Kalmar FF, for så at svare igen med en 0-2 sejr over Hammarby.

Sirius vs IFK Varnamo – Seneste nyt

Sirius v IFK Varnamo Indbyrdes historik

Sirius går ind til opgøret med en historik mod IFK Varnamo, der siger 0-1-1 for deres seneste to kampe i Allsvenskan.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan Sirius og IFK Varnamo hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 11. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Studenternas IP i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Siriuss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime.

Sirius mod IFK Varnamo – Hold øje med…

Tashreeq Matthews fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Allsvenskan for Sirius. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Gustav Engvall i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Allsvenskan for IFK Varnamo.