Alt på spil i Glasgow når Skotland og Israel kæmper om andenpladsen

Skotland tager den kommende lørdag imod Israel i FIFA VM på Hampden Park. Skotland går ind til kampen den kommende lørdag som nummer 45 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Israel kommer med en rangering som nummer 80.

Skotland lægger beslag på placeringen som nummer 2 i gruppen med 11 point for deres første 6 kampe. Differencen til Israel er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 6 kampe.

Skotland vs Israel stats and analysis

Førstepladsen er optaget og ikke til at røre, men ellers er alt fortsat åbent. En sejr giver selvfølgelig både Skotland og Israel en favorabel position i den videre færd. Uafgjort holder kampen om en mulig VM-billet brandvarm.

Israel går ind til kampen den kommende lørdag i håbet om at kunne vedligeholde deres imponerende defensive statistik fra deres seneste 10 kampe. Israel snitter selv beskedne 1.5 mål pr. kamp med 15 scoringer i alt. En stærk kontrast til, at de selv blot lukker 14 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. Utroligt nok præsterede de kun at holde målet rent i 2 disse.

Facts og finurligheder for Skotland vs Israel.

  • Skotland er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Skotland har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Skotland har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Skotland kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Israel har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Israel kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 seneste Israel kampe i træk var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Israel kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Skotland vs Israel

Skotland drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Skotland igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe tabte Skotland først med 2-0 mod Danmark. Herefter nedlagde de Moldova med 1-0, inden de også vandt med samme cifre over Østrig.

Israel fortsætter pointhøsten.

Israel vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe vandt de første 4-0 over Færøerne, inden de smadrede Østrig med 5-2. Herefter blev de selv smadret med hele 5-0 af et tændt dansk landshold.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Israel stadig af en smule mere værdi på oddset end Skotland. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 1.91, hvorimod udesejren giver 4.33 på oddset.

Skotland v Israel Indbyrdes historik

Hverken Skotland eller Israel formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i VM-kvalifikationen. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Skotland går ind til opgøret med en historik mod Israel, der siger 2-2-2 for deres seneste 6 kampe. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 6 kampe mellem Skotland og Israel. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Skotland og Israel befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 7 den kommende lørdag.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Lyndon Dykes. Han er topscorer for Skotland med to mål for de seneste seks kampe.

Israel krydser til gengæld fingre for, at Eran Zahavi kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i de seneste seks.