Skotland mod Ungarn – Optakt, Spilfiduser, Odds

Skotland og Ungarn går i kødet på hinanden på søndag, når de skal have afgjort deres endelige skæbne i gruppespillet ved EM. Kampen finder sted på Stuttgart Arena.

Skotland – Ungarn: Tips og odds

  • Skotland har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Skotland’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Skotland i 9 af de seneste 10 kampe
  • 6 af Skotland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Skotland har ikke vundet deres seneste 4 kampe i EM
  • Ungarn scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Ungarn har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Ungarn har ikke vundet deres seneste 7 kampe i EM
  • 7 af Ungarn’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Ungarn har spillet i EM, har begge hold scoret

Skotland – Ungarn: H2H

Skotland vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Skotland vandt en af deres seneste to kampe mod Ungarn, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Skotlands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Ungarn spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.

Skotland – Ungarn: Form

Skotland har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Finland blev det 2-2, hvorefter Tyskland viste sig for stærke og sejrede 5-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Schweiz. Skotland var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks landskampe, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig 13.

Ungarn har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Israel satte de sig igennem med 3-0, før Schweiz viste sig for stærke og sejrede 1-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Ungarn gik ned 2-0 mod Tyskland. Ungarn vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Skotland – Ungarn: Målscorere og kort

Callum McGregor fandt vej til netmaskerne en gange i de foregående seks kampe i EM for Skotland. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Attila Fiola i håb om, at han kan føje til de en mål, han præsterede i de seneste seks kampe i EM for Ungarn.

Skotland – Ungarn: Startopstillinger

Skotland – Ungarn: Odds sammenligning