Slovakia mod Ukraine – Optakt, Spilfiduser, Odds

Slovakiet forbereder sig på at møde Ukraine den kommende fredag på Duesseldorf Arena. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af EM.

Slovakiet – Ukraine: Tips og odds

  • 11 af Slovakiet’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Slovakiet’s seneste 9 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • 7 af Slovakiet’s seneste 9 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Slovakiet i 8 af de seneste 9 kampe i EM
  • Slovakiet scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Ukraine i de seneste 13 kampe i EM
  • 11 af Ukraine’s seneste 13 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Ukraine har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 6 af Ukraine’s seneste 7 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • 7 af Ukraine’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål

Slovakiet – Ukraine: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb Slovakiet med de tre point i en 4-1 kamp, der blev spillet på Duesseldorf Arena den 16 november 2018. Slovakiet går til kampen mod Ukraine med en 2-3-3 statistik for deres seneste otte møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

Begge hold scorede i fem af de seneste otte kampe mellem Slovakiet og Ukraine.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Slovakiet præsterede et gennemsnit på 1.26 mål, mens Ukraine snittede 1.15 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Slovakiets sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.

Slovakiet – Ukraine: Form

Slovakiet er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev San Marino nedlagt 4-0, hvorefter det blev 4-0 mod Wales. Senest måtte også Belgien bøje sig i et 0-1 nederlag. Slovakiet formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 15 mål og lukkede fem mål ind.

Ukraine har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Polen tabte de 3-1, hvorefter de vandt 0-4 over Moldova. De var tilbage i rendestenen med et 3-0 nederlag mod Rumænien. Ukraine vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Slovakiet – Ukraine: Målscorere og kort

Ivan Schranz har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med en mål på det seneste. Slovakiet satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Ukraine kigger til gengæld mod Andriy Yarmolenko i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i EM.

Slovakiet – Ukraine: Startopstillinger

Slovakiet – Ukraine: Odds sammenligning