Slovakiet vs Bosnien-Hercegovina – Spilfiduser, Optakt og Odds

På National Football Stadium mødes Slovakiet og Bosnien-Hercegovina i en kvalifikationskamp til EM, og forventningerne er høje til et spændende arrangement. Kampen finder sted den kommende søndag og er en del af anden runde af kvalifikationsfasen. I det seneste opgør mellem disse to løb Bosnien-Hercegovina med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag.

Efter den første runde af gruppespillet er Slovakiet nummer fire med en point, mens Bosnien-Hercegovina har tre point, hvilket gør dem til nummer to. Slovakiet går ind til kampen på søndag som nummer 54, mens gæsterne fra Bosnien-Hercegovina kommer som nummer 57 på FIFA verdensrangliste.

Vurderet ud fra oddsene fra bookmakerne har vi en ret lige kamp i vente, når Slovakiet skal op imod Bosnien-Hercegovina. At sikre sig tre point i en på papiret så lige kamp kan lægge fundamentet til at sikre videre adgang i turneringen. Men det er en giftig kamp at kalde. Bosnien-Hercegovina kunne ikke have ønsket sig en bedre start på gruppespillet i EM end en 3-0 sejr. De kommer uden tvivl blæsende ind til deres kamp på søndag med masser af selvtillid.

Form Slovakiet mod Bosnien-Hercegovina

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Slovakiet på udkig efter en sejr. Mod Montenegro spillede de 2-2, før de også delte point med Chile i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Luxembourg. Slovakiet er uden sejr i deres seneste seks landskampe, der kastede fire uafgjorte af sig samt to nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fire.

Bosnien-Hercegovina har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Montenegro med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Rumænien. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Island. Bosnien-Hercegovina præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem tre uafgjorte og to nederlag. De smækkede seks mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Bosnien-Hercegovina bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Slovakiet v Bosnien-Hercegovina.

  • 9 af Slovakiet’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Slovakiet har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Slovakiet’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Slovakiet har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Slovakiet har spillet, har begge hold scoret
  • Bosnien-Hercegovina har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Bosnien-Hercegovina i 16 af de seneste 18 udekampe
  • 7 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Slovakiet vs Bosnien-Hercegovina – Seneste nyt

Slovakiet skulle bare have én spiller siddende, når de møder Bosnien-Hercegovina på National Football Stadium.

Juraj Kucka sidder over for Slovakiet i deres kommende opgave på grund af en skade.

Bosnien-Hercegovina ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Slovakiet på National Football Stadium.

Rade Krunic rejser ikke med Bosnien-Hercegovina til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Slovakiet mod Bosnien-Hercegovina – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Bosnien-Hercegovina med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Slovakiet vandt en af deres foregående tre kampe mod Bosnien-Hercegovina, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Slovakiet og Bosnien-Hercegovina.

Spilfiduser for kampen

Robert Bozenik fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i EM for Slovakiet. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Armin Hodzic i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i EM for Bosnien-Hercegovina.

Slovakiet vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Bosnien-Hercegovina vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Bosnien-Hercegovina præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Slovakiet formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på National Football Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Slovakiet præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Bosnien-Hercegovina snittede 1.67 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Slovakiets sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.