Slovenia mod Serbia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Slovenien forbereder sig på at møde Serbien den kommende torsdag på Fussball Arena München. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af EM.

Slovenien – Serbien: Tips og odds

  • Slovenien har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Slovenien scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • Slovenien vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 6 af Slovenien’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Slovenien var i vandt 5 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • Serbien scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Serbien i 9 af de seneste 10 kampe
  • 6 af Serbien’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Serbien har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe

Slovenien – Serbien: H2H

Hverken Slovenien eller Serbien formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i EM. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Slovenien vandt en af deres foregående otte kampe mod Serbien, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående otte indbyrdes opgør mellem Slovenien og Serbien.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Slovenien præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Serbien snittede 1.63 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sloveniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Serbien spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.

Slovenien – Serbien: Form

Slovenien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Armenia med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Bulgaria. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Danmark. Slovenien præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede ni og indkasserede fem mål.

Serbien har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Østrig tabte de 2-1, hvorefter de vandt 0-3 over Sweden. De var tilbage i rendestenen med et 0-1 nederlag mod England. I deres seneste seks landskampe vandt Serbien to sejre, mens de spillede en kampe uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

Slovenien – Serbien: Målscorere og kort

Erik Janza har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med en mål på det seneste. Slovenien satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Serbien kigger til gengæld mod Fussball Arena München i håb om, at han kan udvide totalen på undefined mål i hans seneste kampe i EM.

Slovenien – Serbien: Startopstillinger

Slovenien – Serbien: Odds sammenligning