Slovenien mod Danmark – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Slovenien og Danmark sparkes i gang på søndag på Stuttgart Arena. Det er en af duellerne i første runde af EM.

Slovenien – Danmark: Tips og odds

  • Slovenien har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Slovenien scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • Slovenien vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 6 af Slovenien’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Slovenien var i vandt 5 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • 9 af Danmark’s seneste 11 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • Danmark har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Danmark har spillet i EM, har begge hold scoret
  • 8 af Danmark’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Danmark scorede i 10 af deres seneste 12 kampe

Slovenien – Danmark: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb Danmark med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Stuttgart Arena den 17 november 2023. Slovenien vandt nul af deres foregående fire kampe mod Danmark, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Slovenien og Danmark.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Slovenien præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Danmark snittede to mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Sloveniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.

Slovenien – Danmark: Form

Slovenien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-1 over Portugal samt Armenia. Serien blev dog bremset mod Bulgaria i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Slovenien har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede to uafgjort og tabte nul. De scorede ti mål og lukkede fem mål ind.

Danmark har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Faroe Islands nedlagt 2-0, hvorpå Sweden blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Norway, der blev slået med 3-1. Danmark præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Slovenien – Danmark: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Stuttgart Arena, der viser god form for Slovenien. Han fandt vej til netmaskerne undefined gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Danmark.Gæsterne krydser fingre for Kasper Dolberg til at score igen efter tre EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Slovenien – Danmark: Startopstillinger

Slovenien – Danmark: Odds sammenligning