Snedige ræve på march i Leeds

Det er sidste kamp i runde 7 af Premier League, som skal afvikles mandag aften kl. 21.00 på Elland Road. Her har hjemmeholdet fra Leeds besøg af Kasper Schmeichels Leicester City i en kamp, der kan se de to klubber bytte plads i tabellen.

I en meget jævnbyrdig stilling indtager gæsterne 7. pladsen, mens Leeds ligger nummer 12, men der er kun to points forskel imellem parterne, som begge har leveret meget imponerende kampe indtil nu i denne sæson.

Leeds rejste svækkede til Birmingham og et møde med Aston Villa, der gik ind til kampen med maksimumpoint, hvorefter Leeds savede dem midt over og sejrede 3-0. Også Leicester imponerede senest på udebane ved for første gang siden 1973 at vinde ude over Arsenal.

Ja, Leeds har vist lovende takter for en videre “karriere” i Premier League, men Leicester er snu, og har allerede vundet på udebane over Manchester City og senest Arsenal. De lader Leeds have bolden og slår til på kontra, præcis som Wolverhampton gjorde i den seneste hjemmekamp for Leeds.

Flere interessante tips