SønderjyskE mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 21 point efter 29 kampe. På de 29 runder FC Nordsjælland har afviklet, har de indsamlet 31 point og ligger nummer 3 i stillingen.

SønderjyskE har brug for en sejr på onsdag for at lukke afstanden til FC Nordsjælland i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at SønderjyskE ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v FC Nordsjælland.

 • SønderjyskE har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 13 af de seneste 15 kampe
 • SønderjyskE scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i de seneste 7 hjemmekampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 14 af de seneste 15 udekampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • I 11 af de seneste 13 kampe SønderjyskE har spillet mod FC Nordsjælland har begge hold scoret
 • SønderjyskE har scoret imod i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod FC Nordsjælland
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe SønderjyskE har spillet mod FC Nordsjælland har begge hold scoret
 • SønderjyskE har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod FC Nordsjælland
 • I 8 ud af 10 seneste SønderjyskE hjemmekampe mod FC Nordsjælland var antallet af mål over 2.5

Form SønderjyskE mod FC Nordsjælland

SønderjyskE håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for SønderjyskE givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Vejle Boldklub med 3-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod OB. Deres seneste opgør, mod AGF, indbragte et point i en1-1 kamp.

FC Nordsjælland drømmer om mere.

FC Nordsjælland har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Viborg FF med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Viborg FF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod OB.

SønderjyskE v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

FC Nordsjælland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. SønderjyskE møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem SønderjyskE og FC Nordsjælland bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan SønderjyskE og FC Nordsjælland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Sydbank Park i vente.

SønderjyskE mod FC Nordsjælland – Formstærke spillere

Emil Berggreen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. SønderjyskE satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Nordsjælland kigger til gengæld mod Oliver Antman i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.