SønderjyskE mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både SønderjyskE og Fremad Amager, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Sydbank Park på fredag.

SønderjyskE kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Fremad Amager præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Fremad Amager.

Form SønderjyskE mod Fremad Amager

Det er ikke helt skidt for SønderjyskE, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod AGF, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod FC Nordsjælland, før de desværre tabte med 0-2 til Viborg FF. SønderjyskE vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 8 mål og lukkede 3.

Fremad Amager har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Esbjerg fB satte de sig igennem med 2-3, før Jammerbugt FC viste sig for stærke og sejrede 3-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Fremad Amager gik ned 1-4 mod Vendsyssel FF. Fremad Amager kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

SønderjyskE vs Fremad Amager – Seneste nyt

SønderjyskE mod Fremad Amager – indbyrdes historik

SønderjyskE kørte Fremad Amager over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 6-0 og 3-0. SønderjyskE udklasserede Fremad Amager i deres seneste opgør, hvor de noterede en 6-0 sejr. Bookmakerne har odds 1.45 på SønderjyskE til at vinde endnu engang.

Kenneth Fabricius fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for SønderjyskE. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Gustav Marcussen i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Fremad Amager.

SønderjyskE vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Fremad Amager vandt 1 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for SønderjyskE. Begge scorede også i 6 af de seneste 10 udekampe for Fremad Amager.

Der var over 3.5 mål i 6 af de foregående 8 kampe mellem disse to. SønderjyskE opererer med et snit på 3.02 mål i disse dueller, mens Fremad Amager ligger på 0.76 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 4 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af SønderjyskEs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3af gæsternes foregående 10kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1mål i disse kampe.