SønderjyskE mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

SønderjyskE agerer værter for HB Køge når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i Nordicbet Liga på lørdag på Sydbank Park.

SønderjyskE er nummer 2 i tabellen med 6 point efter 2 kampe, mens HB Køge rangerer som nummer 8 med 1 point efter 2 kampe.

De har ikke ligefrem fået en stor start på Nordicbet Liga sæsonen, da HB Køge blot har formået at høste ét point i de første to runder. Runde tre skulle meget gerne indbringe noget mere.

SønderjyskE har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gang.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens HB Køge præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v HB Køge.

Form SønderjyskE mod HB Køge

SønderjyskE har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Viborg FF. De svarede stærkt igen mod Fremad Amager, som blev slået 2-1, før de sejrede 1-5 over Hillerød Fodbold.Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for SønderjyskE, som går efter at udfordre i titelkampen.SønderjyskE vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 9 mål og lukkede 4.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hobro IK sluttede 0-0, hvorpå et 1-2 nederlag mod Vendsyssel FF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Skovshoved IF blev nedlagt med 0-4.De går ind til sæsonen med håb om at spille med om oprykning, og HB Køge burde som minimum være stærke nok til at slutte i den bedste halvdel.HB Køge kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag. De indkasserede 5 mål og scorede selv 7.

SønderjyskE vs HB Køge – Seneste nyt

SønderjyskE mod HB Køge – indbyrdes historik

SønderjyskE vandt 0 wins af deres foregående 0 matches mod HB Køge, mens sidstnævnte vandt 0 wins af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.25 i skrivende stund.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Kenneth Fabricius, der viser god form for SønderjyskE. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod HB Køge.

Gæsterne krydser fingre for Joachim Rothmann til at score igen efter 2 Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

SønderjyskE vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra HB Køge vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe.SønderjyskE satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra HB Køge vandt 3 af deres seneste 10 kampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af SønderjyskEs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som HB Køge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.