SønderjyskE mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold gæster Sydbank Park på fredag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet SønderjyskE.

SønderjyskE går ind til runde 14 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen med 24 point på kontoen. Med 13 runder bag dem har Hillerød Fodbold samlet 11 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

SønderjyskE har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Hillerød Fodbold ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 6 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

SønderjyskE har vundet 7 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold kigger på 3 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Hillerød Fodbold.

Form SønderjyskE mod Hillerød Fodbold

SønderjyskE har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hobro IK sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod FC Helsingør fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da HB Køge blev nedlagt med 1-4. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i Nordicbet Liga i denne sæson, og SønderjyskE holder foreløbig kursen. SønderjyskE opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede9 og lukkede 10 mål ind.

Hillerød Fodbold har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Næstved BK gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Vendsyssel FF, inden de senest spillede 1-1 mod Nykøbing FC. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Hillerød Fodbold kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 13 mål ind og scorede selv 4.

SønderjyskE tog 19 point fra deres seneste 7 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet 6 sejre af sig efter 19 mål scoret og 6 indkasseret. Hillerød Fodbold opnåede 1 sejre og 3 point i de seneste 7 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 5 gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind.

SønderjyskE vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

SønderjyskE mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang SønderjyskE stod overfor Hillerød Fodbold. Det sluttede 1-5 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. SønderjyskE vandt 2 af deres foregående 2 kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.25 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem SønderjyskE og Hillerød Fodbold.

SønderjyskE mod Hillerød Fodbold Spiltips

Peter Christiansen har været stærk for SønderjyskE i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Asger Hoejmark-Jensen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

SønderjyskE var i stand til at vinde 4 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 5 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for SønderjyskE på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 4 af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. SønderjyskE præsterede et gennemsnit på 5 mål, mens Hillerød Fodbold snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af SønderjyskEs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 2 af de forrige 10 kampe, som Hillerød Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.