SønderjyskE mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

SønderjyskE tager på hjemmebanen Sydbank Park imod Hobro IK, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

SønderjyskE er nummer 3 i tabellen med 23 point efter 11 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 10 med 9 point efter 11 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i SønderjyskEs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 7 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

SønderjyskE oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. SønderjyskE præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Hvad målscoring angår, er Hobro IK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

SønderjyskE er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. SønderjyskE tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Hobro IK har indtil videre præsteret 2 sejre og 3 uafgjorte samt 6 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Hobro IK.

Form SønderjyskE mod Hobro IK

SønderjyskE virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hvidovre IF, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 2-2 mod Vendsyssel FF, hvorpå Nykøbing FC blev besejret 2-3. SønderjyskE vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også 11 ind.

Hobro IK har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-3 af FC Fredericia. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Vejle Boldklub, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Fremad Amager. Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Hobro IK formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 12 og scorede 1 mål.

Hobro IK vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 1 mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem 3 point.

SønderjyskE vs Hobro IK – Seneste nyt

SønderjyskE mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb SønderjyskE med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. SønderjyskE går til kampen mod Hobro IK med en 1-0-0 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Muamer Brajanac virker til at være i anstændig form for Hobro IK, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi SønderjyskE, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Peter Christiansen, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

SønderjyskE høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for SønderjyskE på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 3 af Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af SønderjyskEs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.