SønderjyskE mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både SønderjyskE og Vejle Boldklub, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Sydbank Parkden kommende mandag.

Vejle Boldklub nyder udsigten fra toppen af tabellen med 34 point for 16 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet SønderjyskE ligger placeret som nummer 5 i Nordicbet Liga med 27 point oven på 16 afviklede kampe.

SønderjyskE har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Vejle Boldklub har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

SønderjyskE er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vejle Boldklub kigger på 11 sejre, samt 1 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Vejle Boldklub.

Form SønderjyskE mod Vejle Boldklub

De seneste tre kampe har for SønderjyskE givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke HB Køge med 1-4, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Fremad Amager. Deres seneste opgør, mod Nykøbing FC, indbragte et point i en1-1 kamp. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i Nordicbet Liga i denne sæson, og SønderjyskE holder foreløbig kursen. SønderjyskE var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 3 sluttede uafgjort og de led 2 nederlag. De stod selv for 8 mål, men indkasserede samtidig 12.

Vejle Boldklub har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Nykøbing FC med 4-5. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod Hillerød Fodbold. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over AC Horsens. Vejle Boldklub blev talt om som titelkandidater i Nordicbet Liga i denne sæson, og de lever indtil videre op til forventningerne. Vejle Boldklub vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 10 mål.

SønderjyskE har opnået 5 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 7 mål for og 12 imod. Af deres seneste 7 kampe mod hold fra top seks sikrede Vejle Boldklub sig 16 point og 5 sejre. De indkasserede 5 mål, mens de selv scorede 19 gange.

SønderjyskE vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

SønderjyskE mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod SønderjyskE ser Vejle Boldklub uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Vejle Boldklub synes at have et godt øje til SønderjyskE, som de har slået 5 gange i deres seneste 9 encounters. Bookmakerne har odds 2.56 på Vejle Boldklub til at vinde igen.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 9 kampe mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub.

SønderjyskE mod Vejle Boldklub Spiltips

Maxime Soulas har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. SønderjyskE satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Richard Sukuta-Pasu i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

SønderjyskE var i stand til at vinde 4 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sejrede i 7 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Vejle Boldklub 4 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 9 kampe mellem disse to hold. SønderjyskE præsterede et gennemsnit på 1.65 mål, mens Vejle Boldklub snittede 1.66 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af SønderjyskEs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Vejle Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.