SønderjyskE mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

SønderjyskE agerer værter på Sydbank Park for gæsterne fra Vendsyssel FF til et opgør i Nordicbet Liga på mandag.

SønderjyskE oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. SønderjyskE præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Vendsyssel FF har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

SønderjyskE har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 9 kampe, hvori de noterede sig 6 sejre og 2 nederlag i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret 5 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Vendsyssel FF.

Form SønderjyskE mod Vendsyssel FF

SønderjyskE er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Kolding IF nedlagt 0-2, hvorefter det blev 1-3 mod FC Fredericia. Senest måtte også Hvidovre IF bøje sig i et 3-2 nederlag.SønderjyskE præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 10 og indkasserede 10 mål.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hvidovre IF sluttede 1-1, hvorpå et 3-0 nederlag mod Næstved BK fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Vejle Boldklub blev nedlagt med 2-0.Vendsyssel FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 10 mål.

SønderjyskE opnåede 3 point fra deres foregående 2 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 4 mål scoret og 4 indkasseret.Vendsyssel FF vandt 1 sejre i deres foregående 3 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 3 mål og lukkede 4 ind. Dette indbragte dem 4 point.

SønderjyskE vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

SønderjyskE mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

SønderjyskE vandt 4 af deres foregående 4 kampe mod Vendsyssel FF, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.10 i skrivende stund.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Peter Christiansen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og SønderjyskE bør bringe ham i spil mod Vendsyssel FF. Sidstnævnte ankommer med Wessam Abou Ali, der stod for 5 mål i de seneste seks kampe.

Målene flyder rimeligt frit for SønderjyskE på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af Vendsyssel FFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af SønderjyskEs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i løbet af denne serie.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.