SønderjyskE mod Viborg FF i 3F Superliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 6 i stillingen har SønderjyskE samlet 23 point efter 31 kampe. På 41 point befinder Viborg FF sig rangeret som nummer 1 for 31 afviklede kampe.

Viborg FF er på udkig efter at fastholde førstepladsen og dermed holde døren til Europa åben. Det kræver ét point i Haderslev, hvor SønderjyskE vinker farvel til Superligaen.

Når det kommer til mål, er SønderjyskE ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs.

Hvad målscoring angår, er Viborg FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Viborg FF.

 • SønderjyskE har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 17 af de seneste 19 kampe
 • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • SønderjyskE scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i de seneste 8 hjemmekampe
 • Viborg FF scorede i 52 af deres seneste 54 udekampe
 • Viborg FF scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • Der er scoret imod Viborg FF i 21 af de seneste 23 udekampe
 • Viborg FF har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Viborg FF i 9 af de seneste 11 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk SønderjyskE har spillet mod Viborg FF har begge hold scoret
 • SønderjyskE har har ikke tabt i 9 af 10 seneste kampe mod Viborg FF
 • SønderjyskE har scorede i 9 af de senest 10 kampe mod Viborg FF
 • SønderjyskE har har ikke tabt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Viborg FF
 • I 7 ud af 9 seneste SønderjyskE kampe mod Viborg FF var antallet af mål under 3.5

Form SønderjyskE mod Viborg FF

SønderjyskE vanskelige at nedbryde

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er SønderjyskE på udkig efter en sejr. Mod AGF spillede de 1-1, før de også delte point med FC Nordsjælland i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod OB.

Viborg FF håber på yderligere point til samlingen.

Viborg FF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Vejle Boldklub. Herefter var de oppe imod OB i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AGF, som blev nedlagt med 1-0.

SønderjyskE v Viborg FF Indbyrdes historik

Viborg FF sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. SønderjyskE møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem SønderjyskE og Viborg FF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor SønderjyskE og Viborg FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Sydbank Park.

SønderjyskE mod Viborg FF – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Emil Frederiksen, der viser god form for SønderjyskE. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod Viborg FF.

Gæsterne krydser fingre for Clint Leemans til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.