Sønderjyske vs FC Helsingør – Spilfiduser, Optakt og Odds

Sønderjyske agerer værter for FC Helsingør når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på søndag på Sydbank Park.

Hjemmeholdet Sønderjyske er nummer tre i Nordicbet Liga stillingen efter 53 point for deres første 31 kampe. FC Helsingør følger dem i haserne, 42 point efter for 31 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 5 i tabellen.

Sønderjyske har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens FC Helsingør præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Sønderjyske har vundet 15 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Helsingør kigger på 13 sejre, samt tre uafgjorte såvel som 15 nederlag i Nordicbet Liga. FC Helsingør lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sønderjyske v FC Helsingør.

  • Sønderjyske scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Sønderjyske har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Sønderjyske hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 12 af de seneste 14 kampe
  • Sønderjyske har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Helsingør tabte 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • FC Helsingør var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe FC Helsingør har spillet, har begge hold scoret
  • FC Helsingør var i tabte 6 af de seneste 8 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • FC Helsingør har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe

Form Sønderjyske mod FC Helsingør

Sønderjyske går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Vejle Boldklub, før de nedlagde Hvidovre IF med 1-2. Mod Næstved BK blev der delt i porten i en 3-3 kamp. Sønderjyske vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

Bare ét point forhindrer FC Helsingør i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 2-0 mod Hvidovre IF og Vendsyssel FF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Vejle Boldklub. FC Helsingør kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fem.

Sønderjyske vandt 12 kampe, scorede 48 mål og indkasserede 38 i deres foregående 25 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 42 point. FC Helsingør opnåede tre sejre og 12 point i de seneste 15 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 15 gange i disse kampe, men lukkede også selv 28 ind.

Sønderjyske vs FC Helsingør – Seneste nyt

Sønderjyske mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Sønderjyske stod overfor FC Helsingør. Det sluttede 4-5 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. Sønderjyske vandt to af deres foregående fem kampe mod FC Helsingør, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.50 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Sønderjyske og FC Helsingør.

Sønderjyske mod FC Helsingør Spiltips

Callum McCowatt virker til at være i anstændig form for FC Helsingør, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sønderjyske, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Emil Frederiksen, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske var i stand til at vinde to af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også fire nederlag i denne serie. FC Helsingør sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led syv nederlag. Sønderjyske satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt to af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Sønderjyske præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens FC Helsingør snittede 2.99 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Sønderjyskes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.