Soenderjyske vs Fredericia – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Soenderjyske byder Fredericia op til dans den kommende fredag på Sydbank Park stadion.

Soenderjyske er placeret som nummer 5 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 28 point til samlingen. Fredericia har opnået 15 point, hvilket placerer dem som nummer 11 efter 18 runder.

Soenderjyske kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Fredericia præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Soenderjyske er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Fredericia har indtil videre præsteret fire sejre og tre uafgjorte samt 11 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Soenderjyske v Fredericia.

  • Der er scoret imod Sønderjyske i 18 af de seneste 19 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 16 af de seneste 18 kampe
  • Sønderjyske var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Sønderjyske’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 5 af FC Fredericia’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af FC Fredericia’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Soenderjyske mod Fredericia

Soenderjyske har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Nykoebing FC blev det 1-1, hvorefter Vejle BK viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Naestved. Soenderjyske har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Sydbank Park. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede otte og indkasserede ni mål.

Fredericia har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Naestved tabte de 5-0, hvorefter de vandt 4-1 over FC Helsingoer. De var tilbage i rendestenen med et 0-2 nederlag mod Hilleroed. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for Fredericia at opnå målet. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fredericia to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede ti mål.

Soenderjyske scorede 25 mål og indkasserede 11 i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. Soenderjyske scorede 13 mål og indkasserede selv 21 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til to sejre og seks point.

Soenderjyske vs Fredericia – Seneste nyt

Soenderjyske mod Fredericia – indbyrdes historik

Soenderjyske sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Fredericia. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. Soenderjyske har generelt overtaget mod Fredericia,, og kan fremvise en nydelig 7-3-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.70.

Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Soenderjyske og Fredericia.

Soenderjyske mod Fredericia Spiltips

Hold godt øje med Maxime Soulas, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Soenderjyske. For gæsterne præsterede Frederik Carstensen to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Soenderjyske vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Fredericia vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Fredericia skulle have en god chance for at komme på tavlen på fredag, da Soenderjyske kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Soenderjyske presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Fredericia presterte 1.1 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Soenderjyskes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.