Sønderjyske vs Hvidovre IF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Sønderjyske tager på hjemmebanen Sydbank Park imod Hvidovre IF, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Ligaens oprykningsspil, efter at have samlet 49 point sammen på deres første 26 kampe. Sønderjyske er 45 point efter i stillingen med 26 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 3 i stillingen.

Sønderjyske har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Hvidovre IF har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Sønderjyske er noteret for 13 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Sønderjyske scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Hvidovre IF har indtil videre præsteret 14 sejre og syv uafgjorte samt fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sønderjyske v Hvidovre IF.

  • I 6 af de seneste 7 kampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Sønderjyske hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Sønderjyske scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 8 af de seneste 9 kampe
  • I de seneste 4 Sønderjyske hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • I 12 af de seneste 13 udekampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 19 af de seneste 21 kampe
  • 10 af Hvidovre IF’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål

Form Sønderjyske mod Hvidovre IF

Sønderjyske virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Næstved BK, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Vendsyssel FF, hvorpå FC Helsingør blev besejret 4-5. Sønderjyske opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeni og lukkede seks mål ind.

Hvidovre IF har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke FC Helsingør med 3-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Vejle Boldklub. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Vendsyssel FF. Hvidovre IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv ni.

Sønderjyske opnåede ni point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 12 mål scoret og 17 indkasseret. Hvidovre IF scorede 29 mål og lukkede 27 ind i deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem syv sejre og 27 point.

Sønderjyske vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Sønderjyske mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Sønderjyske har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Hvidovre IF med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Sønderjyske har generelt overtaget mod Hvidovre IF,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.30.

Sønderjyske scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Sønderjyske og Hvidovre IF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Sønderjyske mod Hvidovre IF Spiltips

Sønderjyske var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også tre nederlag i denne serie. Hvidovre IF sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Sønderjyske scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Sydbank Park. Hvidovre IF scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Sønderjyske præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Hvidovre IF snittede en mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Sønderjyskes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.