Sønderjyske vs Vejle Boldklub – Spilfiduser, Optakt og Odds

Sønderjyske tager på hjemmebanen Sydbank Park imod Vejle Boldklub, der kommer forbi den kommende torsdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Vejle Boldklub nyder udsigten fra toppen af tabellen med 59 point for 28 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Sønderjyske ligger placeret som nummer 3 i Nordicbet Liga med 48 point oven på 28 afviklede kampe.

Sønderjyske har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fem mål, mens Vejle Boldklub præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.5 mål pr. kamp.

Sønderjyske er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vejle Boldklub har indtil videre præsteret 18 sejre og fem uafgjorte samt fem nederlag i Nordicbet Liga. Vejle Boldklub tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sønderjyske v Vejle Boldklub.

  • I 6 af de seneste 8 kampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Sønderjyske hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 9 af de seneste 10 kampe
  • Sønderjyske har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Sønderjyske scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 14 af Vejle Boldklub’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Vejle Boldklub’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Vejle Boldklub udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe

Form Sønderjyske mod Vejle Boldklub

Sønderjyske har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 4-5. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Hvidovre IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Vendsyssel FF. Sønderjyske opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede syv og lukkede seks mål ind.

Vejle Boldklub er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Næstved BK, før de bankede FC Helsingør med 2-1. Senest blev Hvidovre IF nedlagt i en 0-1 sejr. Vejle Boldklub vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede fem mål, mens de samtidig indkasserede en mål.

Sønderjyske vandt 11 kampe, scorede 42 mål og indkasserede 33 i deres foregående 22 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 37 point. Vejle Boldklub scorede 37 mål og lukkede 15 ind i deres seneste 22 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 13 sejre og 44 point.

Sønderjyske vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Sønderjyske mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Sønderjyske med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Sønderjyske vandt fem gange, mens Vejle Boldklub vandt fem af deres foregående ti møder, hvilket vil sige, at ikke én eneste af disse sluttede uafgjort. En sejr til hjemmeholdet giver odds 2.80 hos bookmakerne, mens det bedste odds på en sejr til gæsterne i skrivende stund er 2.25.

Vejle Boldklub scorede i deres seneste 5 opgør mod Sønderjyske i Nordicbet Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Sønderjyske og Vejle Boldklub fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Sønderjyske mod Vejle Boldklub Spiltips

Orri Oskarsson har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for Sønderjyske, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Vejle Boldklub. Gæsterne sætter deres lid til formen hos German Onugkha, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

Sønderjyske høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Sønderjyske scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på Sydbank Park. Vejle Boldklub scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Sønderjyske præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Vejle Boldklub snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sønderjyskes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Vejle Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.