Sønderjyske vs Vendsyssel FF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Sønderjyske byder Vendsyssel FF op til dans den kommende fredag på Sydbank Park stadion.

Hjemmeholdet Sønderjyske er nummer tre i Nordicbet Liga stillingen efter 41 point for deres første 24 kampe. Vendsyssel FF følger dem i haserne, 35 point efter for 24 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 6 i tabellen.

Sønderjyske har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Vendsyssel FF præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Sønderjyske er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sønderjyske v Vendsyssel FF.

  • Der er scoret imod Sønderjyske i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 13 af de seneste 15 kampe
  • Sønderjyske har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Sønderjyske har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 21 af de seneste 23 udekampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Vendsyssel FF i 9 af de seneste 11 kampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe

Form Sønderjyske mod Vendsyssel FF

Sønderjyske har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Vejle Boldklub med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Silkeborg IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Næstved BK. Sønderjyske vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede fem mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Vendsyssel FF, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod Hvidovre IF, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod FC Helsingør. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Vejle Boldklub. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fem.

Sønderjyske vandt fem kampe, scorede 21 mål og indkasserede 22 i deres foregående 14 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 18 point. Vendsyssel FF vandt fire sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 20 mål og lukkede 17 ind. Dette indbragte dem 17 point.

Sønderjyske vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Sønderjyske mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. Sønderjyske går til kampen mod Vendsyssel FF med en 1-1-0 statistik for deres seneste to møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Sønderjyske og Vendsyssel FF.

Sønderjyske mod Vendsyssel FF Spiltips

Wessam Abou Ali virker til at være i anstændig form for Vendsyssel FF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sønderjyske, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Emil Frederiksen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Sydbank Park, præsterede Sønderjyske at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. Sønderjyske præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Vendsyssel FF snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Sønderjyskes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.