Sønderjyske Fodbold mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sønderjyske Fodbold agerer værter for Hillerød Fodbold når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Sydbank Park.

Sønderjyske Fodbold går ind til runde 18 som nummer 1 i Nordicbet Liga tabellen med 42 point på kontoen. Med 17 runder bag dem har Hillerød Fodbold samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 8 i stillingen.

Sønderjyske Fodbold ankommer til deres næste Nordicbet Liga kamp i forrygende målform med intet mindre end tre kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 30 gange, mens de også indkasserede ni. Det er i gennemsnit 0.9 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fire gange.

Hillerød Fodbold er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Hillerød Fodbold præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit et mål pr. kamp.

Sønderjyske Fodbold har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 17 kampe. De kan i stedet fremvise 13 sejre og tre uafgjorte. Sønderjyske Fodbold vandt intet mindre end deres seneste 8 kampe i træk.

Hillerød Fodbold kigger på fem sejre, samt fem uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Sønderjyske Fodbold scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Sønderjyske Fodbold var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 3.5 mål
  • Sønderjyske Fodbold vandt deres seneste 8 kampe
  • Sønderjyske Fodbold var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • 11 af Hillerød Fodbold’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt deres seneste 4 udekampe
  • Hillerød Fodbold scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe

Form Sønderjyske Fodbold mod Hillerød Fodbold

Sønderjyske Fodbold er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hobro IK nedlagt 1-0, hvorefter det blev 1-4 mod HB Køge. Senest måtte også Næstved BK bøje sig i et 4-1 nederlag. Sønderjyske Fodbold har vist potent form på Sydbank Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 18 mål, mens de tillod to imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Hillerød Fodbold i øjeblikket. Mod Næstved BK satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Hobro IK. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod Kolding IF. Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Sønderjyske Fodbold vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Sønderjyske Fodbold mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Hverken Sønderjyske Fodbold eller Hillerød Fodbold formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Sønderjyske Fodbold vandt to af deres foregående fire kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Sønderjyske Fodbold og Hillerød Fodbold blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Sønderjyske Fodbold og Hillerød Fodbold.

Sønderjyske Fodbold mod Hillerød Fodbold Spiltips

Sebastian Pingel virker til at være i anstændig form for Hillerød Fodbold, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sønderjyske Fodbold, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Peter Christiansen, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske Fodbold har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens tre kastede nederlag af sig. Hillerød Fodbold vandt fire af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte fire gange i denne stime. Sønderjyske Fodbold har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Sydbank Park. Hillerød Fodbold scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Sønderjyske Fodbold præsterede et gennemsnit på 3.01 mål, mens Hillerød Fodbold snittede to mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Sønderjyske Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.