Sønderjyske Fodbold mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sønderjyske Fodbold har fordel af hjemmebane på Sydbank Park, når Hobro IK kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Sønderjyske Fodbold går ind til runde 15 som nummer 1 i Nordicbet Liga tabellen med 33 point på kontoen. Med 14 runder bag dem har Hobro IK samlet 24 point, hvilket giver dem en placering som nummer 4 i stillingen.

Sønderjyske Fodbold ankommer til deres næste Nordicbet Liga kamp i forrygende målform med intet mindre end tre kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 30 gange, mens de også indkasserede ni. Det er i gennemsnit 0.9 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fire gange.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Hobro IK præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Sønderjyske Fodbold har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 14 kampe. De kan i stedet fremvise ti sejre og tre uafgjorte. Sønderjyske Fodbold var på måltavlen i deres seneste 19 i træk.

Hobro IK har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise otte sejre og seks nederlag.

Vores tip

  • Sønderjyske Fodbold scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • 12 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Sønderjyske Fodbold var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Sønderjyske Fodbold var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Hobro IK har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • 9 af Hobro IK’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK vandt 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form Sønderjyske Fodbold mod Hobro IK

Sønderjyske Fodbold er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FC Fredericia nedlagt 1-2, hvorefter det blev 4-0 mod Kolding IF. Senest måtte også B.93 bøje sig i et 0-4 nederlag. Sønderjyske Fodbold vandt fire af deres seneste seks ligakampe på Sydbank Park, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv 19.

Hobro IK har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Næstved BK. De svarede stærkt igen mod FC Helsingør, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-1 over HB Køge. Hobro IK har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede ti mål og indkasserede tre på deres vej.

Sønderjyske Fodbold opnåede fire sejre og 14 point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv otte ind. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig tre point og en sejr. De indkasserede otte mål, mens de selv scorede seks gange.

Sønderjyske Fodbold vs Hobro IK – Seneste nyt

Sønderjyske Fodbold mod Hobro IK – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Sønderjyske Fodbold med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Sydbank Park den 28 august 2023. Sønderjyske Fodbold går til kampen mod Hobro IK med en 2-1-0 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 67%.

I en af de tidligere tre kampe mellem Sønderjyske Fodbold og Hobro IK scorede begge hold.

Sønderjyske Fodbold mod Hobro IK Spiltips

Muamer Brajanac virker til at være i anstændig form for Hobro IK, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sønderjyske Fodbold, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Peter Christiansen, som stod for syv mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske Fodbold høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt en nederlag. Sønderjyske Fodbold præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Sydbank Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Sønderjyske Fodbold præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens Hobro IK snittede 0.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Sønderjyske Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.