Sønderjyske Fodbold mod Kolding IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sønderjyske Fodbold har fordel af hjemmebane på Sydbank Park, når Kolding IF kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Sønderjyske Fodbold jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 27 point på deres første 12 kampe. Kolding IF er i hælene på dem med 22 point efter 12 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Sønderjyske Fodbold klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Kolding IF, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Sønderjyske Fodbold ankommer til deres næste Nordicbet Liga kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.1 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 31 gange, mens de også indkasserede ti. Det er i gennemsnit en mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur tre gange.

Kolding IF har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Sønderjyske Fodbold har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 12 kampe. De kan i stedet fremvise otte sejre og tre uafgjorte. Sønderjyske Fodbold er på en fin stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Kolding IF har indtil videre præsteret syv sejre og en uafgjorte samt fire nederlag i Nordicbet Liga. Kolding IF scorede mindst én gang i deres 14 forudgående kampe.

Vores tip

Form Sønderjyske Fodbold mod Kolding IF

Sønderjyske Fodbold er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FC Helsingør nedlagt 3-4, hvorefter det blev 4-0 mod B.93. Senest måtte også FC Fredericia bøje sig i et 1-2 nederlag. Sønderjyske Fodbold præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på Sydbank Park. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede 18 mål.

Kolding IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod FC Nordsjaelland, før de bankede Hobro IK med 2-3. Senest blev HB Køge nedlagt i en 3-1 sejr. Kolding IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Sønderjyske Fodbold vandt tre kampe, scorede ti mål og indkasserede otte i deres foregående seks kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 11 point. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Kolding IF sig tre point og en sejr. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede syv gange.

Sønderjyske Fodbold vs Kolding IF – Seneste nyt

Sønderjyske Fodbold mod Kolding IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Sønderjyske Fodbold med de tre point i en 1-3 kamp, der blev spillet på Sydbank Park den 18 august 2023. Sønderjyske Fodbold går til kampen mod Kolding IF med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 100%.

Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem Sønderjyske Fodbold og Kolding IF.

Sønderjyske Fodbold mod Kolding IF Spiltips

Thomas Mikkelsen virker til at være i anstændig form for Kolding IF, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sønderjyske Fodbold, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Peter Christiansen, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske Fodbold høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Kolding IF sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Kolding IF scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Sønderjyske Fodbold scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Sønderjyske Fodbold præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Kolding IF snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Sønderjyske Fodbolds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.7 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Kolding IF spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.1mål pr. kamp i denne serie.