Sønderjyske Fodbold mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sønderjyske Fodbold nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Vendsyssel FF kommer forbi den kommende torsdag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Sønderjyske Fodbold har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 55 point fra deres første 25 kampe. Vendsyssel FF halter 17 point efter oven på 25 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 4 i tabellen.

Sønderjyske Fodbold har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Vendsyssel FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Sønderjyske Fodbold er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF har indtil videre præsteret ti sejre og otte uafgjorte samt syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Sønderjyske Fodbold scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Sønderjyske Fodbold vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Sønderjyske Fodbold vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 3 Sønderjyske Fodbold kampe , har summen af mål været under 2.5
  • Vendsyssel FF scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form Sønderjyske Fodbold mod Vendsyssel FF

Sønderjyske Fodbold har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til AaB. De svarede stærkt igen mod Hobro IK, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-2 over FC Fredericia. Sønderjyske Fodbold vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ni mål og lukkede seks.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Vendsyssel FF, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod FC Fredericia, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod AaB. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Kolding IF. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Vendsyssel FF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede otte mål.

Sønderjyske Fodbold opnåede ni point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 11 mål scoret og ni indkasseret. Vendsyssel FF scorede 20 mål og lukkede 23 ind i deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem fire sejre og 18 point.

Sønderjyske Fodbold vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Sønderjyske Fodbold mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Sønderjyske Fodbold. Vendsyssel FF vandt 0-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på torsdag. Sønderjyske Fodbold går til kampen mod Vendsyssel FF med en 2-3-1 statistik for deres seneste seks møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

I fire af de tidligere seks kampe mellem Sønderjyske Fodbold og Vendsyssel FF scorede begge hold.

Sønderjyske Fodbold mod Vendsyssel FF Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Daniel Gretarsson, der viser god form for Sønderjyske Fodbold. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Vendsyssel FF.Gæsterne krydser fingre for Carl Lange til at score igen efter fire Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Sønderjyske Fodbold var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag. Sønderjyske Fodbold holdt gæsterne på Sydbank Park fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Vendsyssel FF præsterede et rent bur i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Sønderjyske Fodbold præsterede et gennemsnit på 1.34 mål, mens Vendsyssel FF snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sønderjyske Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.