Førstepladsen på spil i Haderslev når AaB besøger SønderjyskE

SønderjyskE tager den kommende mandag imod AaB i 3F Superliga på Sydbank Park. Med en placering som nummer 1 i tabellen har SønderjyskE samlet 44 point efter 31 kampe. På 43 point befinder AaB sig rangeret som nummer 2 for lige så mange kampe.

Titlen kan blive afgjort, når velspillende SønderjyskE skal op imod AaB på Sydbank Park.

SønderjyskE fortsætter pointhøsten.

SønderjyskE går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Deres seneste tre kampe gav først SønderjyskE et 4-0 nederlag mod Randers FC, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp vandt 2-1 mod AC Horsens.

SønderjyskE har været forholdsvis godt kørende på eget græs med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

AaB håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AaB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at AaB gik ned 1-0 i en kamp mod OB, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod AC Horsens mens den seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Vejle Boldklub.

AaB har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden marts. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på mandag.

SønderjyskE vs AaB h2h

En duel AaB ofte vinder

AaB vandt 3-2 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Aalborg Portland Park i april 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AaB synes at have et nærmest kærligt forhold til SønderjyskE, som de har besejret 6 gange i de 10 seneste opgør i 3F Superliga.

Stats and facts for SønderjyskE and AaB.

  • SønderjyskESoenderjyskE har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • SønderjyskESoenderjyskE har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • SønderjyskESoenderjyskE har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • SønderjyskESoenderjyskE har scoret i seneste 14 af 16 kampe.
  • AaBAaB ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • AaBAaB har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • AaBAaB har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • AaBI 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: SønderjyskE giver 2.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens AaB giver 2.30 på oddset.