AaB skal fastholde jerngreb om SønderjyskE

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Sydbank Park den kommende mandag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at AaB som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod SønderjyskE. 

SønderjyskE indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 9 point efter 15 kampe. På de 15 runder AaB har afviklet, har de indsamlet 25 point og ligger nummer 3 i stillingen. AaB er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til SønderjyskE, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende mandag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne. 

Når det kommer til mål, er SønderjyskE ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v AaB.

  • SønderjyskE har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • SønderjyskE har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.
  • AaB har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form SønderjyskE mod AaB

SønderjyskE fanget i stime af nederlag.

SønderjyskE ankommer til kampen den kommende mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. SønderjyskE har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod AGF, hvorefter de mod Silkeborg IF tabte 6-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vejle Boldklub, der vandt 3-1.

AaB drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad AaB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. AaB går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod FC Midtjylland, før de nedlage FC Nordsjælland med 2-0. Mod Randers FC blev der delt i porten i en 1-1 kamp.
 

 

SønderjyskE v AaB Indbyrdes historik

AaB blæste fuldstændig SønderjyskE omkuld med sejre på 4-0 og 4-0 i deres seneste møder i 3F Superliga. Bookmakerne har SønderjyskE som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SønderjyskE 30% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 2.12 i gevinst på oddset for en sejr. SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. AaB har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emil Holm. Han har vist flaget for SønderjyskE med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

AaB har til gengæld forhåbninger om, at Iver Fossum kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.