AGF starter jagten på top 6 i Haderslev mod SønderjyskE mod AGF

Rampelyset er på både SønderjyskE og AGF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Sydbank Park den kommende fredag.

Som nummer 11 har SønderjyskE formået at skrabe 10 point sammen for 17 kampe. Med 21 point har AGF for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i 3F Superliga.

AGF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til SønderjyskE, når de to rivaler skal op imod hinanden på fredag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er SønderjyskE ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AGF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v AGF.

 • SønderjyskE scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • SønderjyskE har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • AGF har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • AGF scorede i deres seneste 5 kampe
 • AGF har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AGF i 4 af de seneste 5 udekampe
 • SønderjyskE har har ikke vundet i de 12 seneste kampe i træk mod AGF
 • I 14 ud af 16 seneste SønderjyskE hjemmekampe mod AGF var antallet af mål under 3.5
 • SønderjyskE har tabte i 8 af 10 seneste kampe mod AGF
 • I de seneste 5 SønderjyskE hjemmekampe mod AGF var summen af mål under 2.5
 • SønderjyskE har scoret imod i 10 af de senest 11 kampe mod AGF

Form SønderjyskE mod AGF

SønderjyskE i ekspresfart mod bunden.

SønderjyskE har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Viborg FF, før de sejrede 1-0 mod Hvidovre IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Hvidovre IF.

AGF i ekspresfart mod bunden.

AGF har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke FC Midtjylland med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod F.C. København. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Silkeborg IF.

SønderjyskE v AGF Indbyrdes historik

Ikke bare vandt AGF deres seneste to kampe mod SønderjyskE i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i september 2021 og 2-0 i februar 2021. SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod AGF, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og AGF. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor SønderjyskE og AGF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Sydbank Park.

Formstærk måltyv

Hold øje med Emil Holm når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for SønderjyskE, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Patrick Mortensen har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for AGF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.