SønderjyskE mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE byder velkommen til Brøndby IF i 3F Superliga den kommende søndag på Sydbank Park. SønderjyskE indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 5 point efter 8 kampe. På de 8 runder Brøndby IF har afviklet, har de indsamlet 8 point og ligger nummer 8 i stillingen. 

Bookmakerne giver SønderjyskE 31% chance for at tage tre point mod Brøndby IF. Det svarer til, at man får 3.25 på oddset for sejr til SønderjyskE, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Brøndby IF betaler dig pengene 2.10 gange igen på oddset. 

Både SønderjyskE og Brøndby IF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE vs Brøndby IF.

  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • I 6 of 8 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Brøndby IF har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Brøndby IF kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form SønderjyskE vs Brøndby IF

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

SønderjyskE er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at SønderjyskE præsterede en 2-2 uafgjort mod Viborg FF, hvorefter de noterede en 5-0 sejr mod Hilleroed, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod OB.

Brøndby IF drømmer om at stoppe ringe stime.

Brøndby IF ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig sløj formkurve i de senere uger. Brøndby IF har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod Salzburg i Champions League, en 2-0 sejr mod FC Midtjylland og senest en 1-1 uafgjort mod Silkeborg IF.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Brøndby IF er dog stadig bookmakernes favorit og giver 2.10 på oddset for en sejr.

SønderjyskE v Brøndby IF Indbyrdes historik

SønderjyskE trak det korteste strå, da Brøndby IF vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr SønderjyskE noterede sig i den forrige kamp. SønderjyskE møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Daniel Prosser. Han er topscorer for SønderjyskE med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Brøndby IF krydser til gengæld fingre for, at Mikael Uhre kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.