SønderjyskE mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE har fordel af hjemmebane på Sydbank Park, når FC Midtjylland kommer forbi den kommende fredag til et opgør i 3F Superliga. Efter 4 kampe afviklet er SønderjyskE placeret nummer 7 i stillingen med 4 point. Der er 5 points forskel til FC Midtjylland, der som nummer 2 har samlet 9 point sammen. SønderjyskE går ind til kampen mod FC Midtjylland på fredag med håbet om at hale ind på FC Midtjylland i stillingen i 3F Superliga

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE vs FC Midtjylland.

Form SønderjyskE vs FC Midtjylland

SønderjyskE drømmer om at stoppe ringe stime.

SønderjyskE ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at SønderjyskE præsterede en 1-0 sejr mod Vejle Boldklub, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod FC Nordsjælland, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Randers FC.

FC Midtjylland på fortsat vinderkurs.

FC Midtjylland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. FC Midtjylland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Viborg FF, et 3-0 nederlag mod PSV Eindhoven i Champions League og senest en 4-1 sejr mod Vejle Boldklub.

Deres nuværende form placerer FC Midtjylland som vores favorit til en sejr.

SønderjyskE v FC Midtjylland Indbyrdes historik

SønderjyskE havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i februar 2021 i 3F Superliga. SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod FC Midtjylland, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og FC Midtjylland. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en idé at holde på Victor Ekani. Han er topscorer for SønderjyskE med 1 mål for sæsonen.

FC Midtjylland krydser til gengæld fingre for, at Anders Dreyer kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.