SønderjyskE mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE byder velkommen til FC Nordsjælland i 3F Superliga på mandag på Sydbank Park. 

Fire point i posen for de første to runder er en godkendt start for SønderjyskE, der har sigtekornet rettet mod ny sejr. En plads i slutspillet om medaljer må være drømmen, men der er optræk til en sæson i den tunge ende for SønderjyskE. 

Det er ikke just en drømmestart, FC Nordsjælland har noteret sig med blot et enkelt point efter de første to kampe i 3F Superliga. I en sæson, hvor alt kører på skinner, kan FC Nordsjælland måske overraske og ryge på podiet, men en placering på de europæiske pladser virker som den realistiske målsætning.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE vs FC Nordsjælland.

  • SønderjyskE har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • SønderjyskE har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 3 of 5 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål OVER 2.5.

Form SønderjyskE vs FC Nordsjælland

SønderjyskE fortsætter pointhøsten.

SønderjyskE vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har SønderjyskE i deres forgange tre kampe noteret sig et 4-0 nederlag mod AaB, en 0-0 uafgjort mod Silkeborg IF og senest en 1-0 sejr mod Vejle Boldklub.

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Nordsjælland er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har FC Nordsjælland i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod Brøndby IF, et 2-1 nederlag mod Viborg FF og senest en kedelig 0-0 kamp med AGF.

SønderjyskE v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

SønderjyskE trak det korteste strå, da FC Nordsjælland vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr SønderjyskE noterede sig i den forrige kamp. SønderjyskE vandt 20%, mens FC Nordsjælland vandt 70% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 2-1-7 i det samlede regnskab. Af de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og FC Nordsjælland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 10 gange. Desuden scorede begge hold mål i 10 af disse 10 møder.

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Victor Ekani. Han er topscorer for SønderjyskE med sit enlige mål mandag aften. 

FC Nordsjælland krydser til gengæld fingre for, at Oliver Antman kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.