Formsvag mod formsvag mødes hos SønderjyskE

SønderjyskE tager imod AC Horsens på Sydbank Park i runde 24 på søndag i 3F Superliga. Som nummer 3 i stillingen har SønderjyskE indsamlet 28 point efter 23 kampe. Med 13 point har AC Horsens for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 6.

Toppen af tabellen møder bunden af 3F Superliga og SønderjyskE håber på at udstille forskellen, når de møder AC Horsens.

SønderjyskE håber på yderligere point til samlingen.

SønderjyskE har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. SønderjyskE sikrede sig en 2-0 sejr mod AC Horsens, hvorefter de fik et 2-1 nederlag mod FC Nordsjaelland, inden de tabte 3-2 til AaB i deres seneste kamp.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på SønderjyskE og deres form hjemme hjemme, som har givet 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

AC Horsens drømmer om mere.

AC Horsens er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Deres seneste tre kampe gav først AC Horsens et 2-0 nederlag mod SoenderjyskE, herefter fulgte et 2-1 nederlag mod Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp sluttede med en 1-1 uafgjort mod OB.

Det har været et middelmådigt udbytte af 4 nederlag i de seneste 6 kampe for AC Horsens. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

SønderjyskE vs AC Horsens h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Ikke bare vandt SønderjyskE deres seneste to kampe mod AC Horsens i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i marts 2021 og 3-0 i november 2020. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. SønderjyskE går ind til kampen med en 4-4-2 historie mod AC Horsens inden deres kommende opgør i 3F Superliga.

  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 3 of 5 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Der er scoret imod SoenderjyskE i de seneste 4 af 6 kampe.
  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 25 af 27 kampe;
  • I 2 of 4 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5.