SønderjyskE kan bygge på pokaltriumf

SønderjyskE tager på søndag imod AC Horsens i 3F Superliga på Sydbank Park. SønderjyskE indtager pladsen som nummer 7 i 3F Superliga med 25 point efter 20 kampe. AC Horsens er 13 point bagefter som nummer 12 for 20 kampe.

SønderjyskE har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra AC Horsens vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

SønderjyskE drømmer om at stoppe ringe stime.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos SønderjyskE i sidste kamp, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. I SønderjyskEs 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod OB, hvorpå fulgte et 1-0 nederlag mod AaB, mens de senest smadrede Fremad Amager 4-1 i pokalturneringen.

Ikke mange forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen, men i nuværende form kan kvalifikation til europæisk fodbold komme på tale.

SønderjyskE har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden december på Sydbank Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

AC Horsens bøjer sig ikke.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AC Horsens, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe delte AC Horsens point i en 0-0 kamp mod Vejle BK, før de vandt en 2-1 sejr mod AaB for så senest at præstere en 2-2 uafgjort mod FC Nordsjælland .

AC Horsens var spået til en sæson i den nedre halvdel af tabellen i 3F Superliga. Selv dét bliver dog svært at leve op til med de resultater de lægger for dagen.

AC Horsens kan risikere en afklapsning på søndag, deres sølle 4 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

SønderjyskE vs AC Horsens h2h

Head-2-Head

AC Horsens tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da SønderjyskE noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AC Horsens sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og SønderjyskE har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 4 opgør. AC Horsens nappede alle tre point i 2 møder, mens 4 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • SoenderjyskE ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • SoenderjyskE ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe.
  • AC Horsens er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5.