Genopstandne SønderjyskE skal afværge OBs angreb

SønderjyskE tager imod OB på Sydbank Park i runde 28 på søndag i 3F Superliga. SønderjyskE indtager pladsen som nummer 2 i 3F Superliga med 35 point efter 27 kampe. OB er 2 point bagefter som nummer 3 for 27 kampe.

OB har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til SønderjyskE i stillingen i 3F Superliga.

SønderjyskE drømmer om mere.

SønderjyskE har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at SønderjyskE fik en en 3-1 gevinst mod FC Midtjylland, hvorefter de noterede i en 1-1 uafgjort mod OB for senest at agere den ene part i en 1-0 sejr mod Lyngby Boldklub.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, kan være dét, der udgør forskellen for SønderjyskE på søndag.

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos OB i sidste runde, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at OB gik ned 1-0 i en kamp mod Vejle BK, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod SoenderjyskE for senest at agere den ene part i et 3-2 nederlag mod AaB.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for OB i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende søndag, skal de finde noget ekstra frem.

SønderjyskE vs OB h2h

Head-2-Head

Uafgjort er blevet en vane

Sidste gang SønderjyskE spillede imod OB var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Nature Energy Park sluttede 1-1. Der har ikke været mange målfester mellem disse to klubber i de senere år, da 9 af de seneste 10 opgør sluttede med under tre scoringer. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i 3F Superliga. Begge står noteret for 1 sejre i de seneste 10 kampe, mens 8 kampe sluttede uden vinder.

  • SoenderjyskE er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • I 7 of 9 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • OB har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: SønderjyskE giver 2.30 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens OB giver 3.00 på oddset.