Sønderskudte SønderjyskE skal svare igen mod OB

Fra deres lune placering i midten af tabellen har både SønderjyskE og OB mulighed for at konsolidere sig yderligere, når de mødes i 3F Superliga. Som nummer 7 i stillingen har SønderjyskE indsamlet 24 point efter 18 kampe. Med 24 point har OB for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 6.

Nederlag i deres seneste 4 kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i SønderjyskE. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod OB på Sydbank Park.

SønderjyskE er igen havnet i problemer.

Det kan dårligt blive værre for SønderjyskE, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i 3F Superliga. SønderjyskE led et 3-2 nederlag mod FC København, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod AGF, inden de tabte 4-1 til Lyngby Boldklub i deres foregående tre kampe.

Ikke mange forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen, men i nuværende form virker ikke engang Europa udenfor rækkevidde.

SønderjyskE har været utroligt skuffende hjemme og har sørgelige 2 sejre i de seneste 5 kampe siden december at fremvise. Ikke desto mindre ligner deres kamp MATCH_ANNOUNCE_SHORT] et opgør, der kan blive både guld eller skrald.

OB drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for OB igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I OBs 3 seneste kampe har de været ude for en 0-0 uafgjort mod AGF, hvorpå fulgte en kedelig 0-0 kamp med AC Horsens for senest at præstere en sejr over Randers FC med 2-1.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til OB.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 2 sejre i de seneste 4 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for OB den kommende torsdag.

SønderjyskE vs OB h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da SønderjyskE og OB senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Sydbank Park. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 7 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Begge hold har noteret sig 2 sejre i deres seneste 10 kampe i 3F Superliga, mens 6 kampe sluttede uafgjort. En meget lige kamp synes at være på menuen med krydset som et fristende spil på oddset.

  • SoenderjyskE har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • OB er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • OB er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5.