SønderjyskE mod OB i 3F Superliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE byder velkommen til OB i 3F Superliga den kommende søndag på Sydbank Park.

SønderjyskE lægger beslag på placeringen som nummer 12 i 3F Superliga med 10 point for deres første 19 kampe. Differencen til OB er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 9 i tabellen for 19 kampe.

SønderjyskE har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til OB i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at SønderjyskE ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 26 mål imod, et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

OB har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v OB.

Form SønderjyskE mod OB

SønderjyskE er desperate efter point.

SønderjyskE har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Hvidovre IF, før AGF satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brøndby IF, der satte sig igennem med 1-0.

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer OB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-0 mod Randers FC og F.C. København. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod FC Midtjylland.

 

SønderjyskE v OB Indbyrdes historik

OB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod OB, der siger 1-7-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og OB kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 1 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan SønderjyskE og OB hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Sydbank Park i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emil Holm. Han har vist flaget for SønderjyskE med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

OB har til gengæld forhåbninger om, at Issam Jebali kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.