SønderjyskE mod Randers FC i 3F Superliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE har fordel af hjemmebane på Sydbank Park, når Randers FC kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Efter 21 kampe afviklet er SønderjyskE placeret nummer 12 i stillingen med 12 point. Der er 20 points forskel til Randers FC, der som nummer 5 har samlet 32 point sammen.

SønderjyskE tager imod Randers FC på søndag i håb om som minimum at hale ind på gæsterne i stillingen i 3F Superliga. Den nuværende afstand skulle helst ikke blive større, set fra hjemmeholdets synspunkt.

Når det kommer til mål, er SønderjyskE ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Randers FC.

 • SønderjyskE har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • SønderjyskE scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 6 af de seneste 7 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • SønderjyskE har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 8 af de seneste 9 kampe
 • Randers FC tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
 • I 20 ud af 22 seneste SønderjyskE kampe mod Randers FC var antallet af mål under 3.5
 • SønderjyskE har har ikke tabt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod Randers FC
 • SønderjyskE har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Randers FC
 • SønderjyskE har scorede i 9 af de senest 11 hjemmekampe mod Randers FC
 • SønderjyskE har tabte i 3 af 4 seneste kampe mod Randers FC

Form SønderjyskE mod Randers FC

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt for SønderjyskE, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod Brøndby IF, hvorefter de nappede point via 2-2 mod OB. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod FC Nordsjælland.

Randers FC håber på frisk start.

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Nordsjælland sluttede 0-0, hvorpå et 3-0 nederlag mod F.C. København fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Silkeborg IF blev nedlagt med 2-1.

SønderjyskE v Randers FC Indbyrdes historik

SønderjyskE formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Randers FC i deres seneste møde i 3F Superliga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 1-0 sejre. SønderjyskE møder Randers FC med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem SønderjyskE og Randers FC bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan SønderjyskE og Randers FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Sydbank Park i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Emil Holm, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for SønderjyskE, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Stephen Odey har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Randers FC, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.