SønderjyskE mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 14 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel SønderjyskE som Silkeborg IF har som minimum kig på at konsolidere deres position på søndag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 3F Superliga yderligere i deres direkte duel. SønderjyskE lægger beslag på placeringen som nummer 11 i 3F Superliga med 9 point for deres første 13 kampe. Differencen til Silkeborg IF er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 5 i tabellen for 13 kampe. SønderjyskE har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Silkeborg IF i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE vs Silkeborg IF.

  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • SønderjyskE er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • SønderjyskE har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.

Form SønderjyskE vs Silkeborg IF

SønderjyskE håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad SønderjyskE, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Bare ét point forhindrer SønderjyskE i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-0 af AaB, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod F.C. København. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 3-2.

Silkeborg IF håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Silkeborg IF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Silkeborg IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke FC Nordsjælland med 4-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Viborg FF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod OB.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver SønderjyskE 35% chance for at tage tre point mod Silkeborg IF. Det svarer til, at man får 2.87 på oddset for sejr til SønderjyskE, mens uafgjort giver 3.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Silkeborg IF betaler dig pengene 2.30 gange igen på oddset.

SønderjyskE v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Hverken SønderjyskE eller Silkeborg IF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en dødssejler af en 0-0 kamp.  SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 2-6-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem SønderjyskE og Silkeborg IF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Daniel Prosser når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for SønderjyskE, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Sebastian Joergensen har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Silkeborg IF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.