SønderjyskE mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 26 kampe afviklet er SønderjyskE placeret nummer 6 i stillingen med 17 point. Der er 2 points forskel til Vejle Boldklub, der som nummer 5 har samlet 19 point sammen.

Motivationen bør være på plads hos SønderjyskE, som kan overhale Vejle Boldklub i stillingen på fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Sydbank Park.

Det er ikke sådan, at SønderjyskE ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v Vejle Boldklub.

 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • SønderjyskE scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 10 af de seneste 11 kampe
 • SønderjyskE uafgjort deres seneste 3 hjemmekampe
 • SønderjyskE har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet deres seneste 11 udekampe
 • Vejle Boldklub ikke scoret i 6 af deres seneste 7 udekampe
 • I de seneste 3 SønderjyskE hjemmekampe mod Vejle Boldklub var summen af mål under 1.5
 • I de seneste 3 SønderjyskE hjemmekampe mod Vejle Boldklub var summen af mål under 2.5
 • SønderjyskE har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Vejle Boldklub
 • I 5 ud af 6 seneste SønderjyskE hjemmekampe mod Vejle Boldklub var antallet af mål under 3.5
 • SønderjyskE har vandt i 4 af 5 seneste hjemmekampe mod Vejle Boldklub

Form SønderjyskE mod Vejle Boldklub

SønderjyskE håber på yderligere point til samlingen.

SønderjyskE har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med OB sluttede 2-2, hvorpå et 2-0 nederlag mod FC Nordsjælland fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da AGF blev nedlagt med 2-1.

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Vejle Boldklub har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Viborg FF blev det 2-2, hvorefter OB viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod FC Nordsjælland.

SønderjyskE v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Vejle Boldklub tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-1 tilbage i november 2021 i 3F Superliga. SønderjyskE går ind til opgøret med en historik mod Vejle Boldklub, der siger 4-0-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan SønderjyskE og Vejle Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Sydbank Park i vente.

SønderjyskE mod Vejle Boldklub – Hold øje med…

Emil Berggreen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. SønderjyskE satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Arbnor Mucolli i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.