SønderjyskE og Vejle drømmer om bare en scoring

SønderjyskE tager på mandag imod Vejle Boldklub i 3F Superliga på Sydbank Park. Vejle Boldklub slap skidt af sted fra premieren på den nye sæson med nederlag, og de sætter næsen op efter at svare igen. SønderjyskE havde måske sat næsen op efter mere i første runde, men måtte i sidste ende stille sig tilfredse med uafgjort.

Verdicts

Form SønderjyskE vs Vejle Boldklub

SønderjyskE startede med point

SønderjyskE har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres foregående tre kampe gav først SønderjyskE en 2-1 sejr mod AC Horsens, hvorpå fulgte et 4-0 nederlag mod AaB, mens de i den seneste kamp sluttede med en 0-0 uafgjort mod Silkeborg IF.

Vejle Boldklub kom skidt igang

Resultaterne har været direkte elendige for Vejle Boldklub i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Deres foregående tre kampe gav først Vejle Boldklub et 2-1 nederlag mod AaB, hvorpå fulgte en 2-2 uafgjort mod Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp måtte bide i græsset mod Randers FC i et 2-0 nederlag.

SønderjyskE v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

SønderjyskE trak det korteste strå, da Vejle Boldklub vandt en 4-2 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr SønderjyskE noterede sig i den forrige kamp. SønderjyskE vandt 30%, mens Vejle Boldklub vandt 60% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 3-1-6 i det samlede regnskab. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.