SønderjyskE og Vejle kan begge udvide positive stimer

SønderjyskE byder velkommen til Vejle Boldklub i 3F Superliga på søndag på Sydbank Park. SønderjyskE indtager pladsen som nummer 2 nedrykningsspillet i 3F Superliga med 32 point efter 26 kampe. Vejle Boldklub er på samme pointtal som nummer 3 for 26 kampe.

SønderjyskE går ind til kampen mod Vejle Boldklub på søndag med håbet om at hale ind på dem i stillingen i 3F Superliga.

SønderjyskE drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad SønderjyskE, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først SønderjyskE en 3-1 sejr mod FC Midtjylland, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod OB, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Lyngby Boldklub.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for SønderjyskE hjemme, men tre point den kommende søndag virker ikke utænkeligt.

Vejle Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Vejle Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Vejle Boldklubs 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod OB,
hvorefter fulgte i en 1-1 uafgjort mod AaB, mens de senest smadrede AC Horsens 3-0.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe for Vejle Boldklub. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

SønderjyskE vs Vejle Boldklub h2h

Head-2-Head

SønderjyskE skal udvide sejrsstimen

Vejle Boldklub havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i februar 2021 i 3F Superliga. I de foregående 9 kampe mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe. Vejle Boldklub har haft et stærkt greb om SønderjyskE på det seneste og vandt 6 af de 9 foregående møder i 3F Superliga.

  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 2 of 4 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Vejle BK er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: SønderjyskE giver 2.38 for en sejr, uafgjort betaler 3.10 retur, mens Vejle Boldklub giver 3.00 på oddset.