SønderjyskE mod Viborg FF i 3F Superliga runde 7 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE tager på søndag imod Viborg FF i 3F Superliga på Sydbank Park. Efter 6 kampe afviklet er SønderjyskE placeret nummer 10 i stillingen med 4 point. Der er 3 points forskel til Viborg FF, der som nummer 7 har samlet 7 point sammen.

Bookmakerne har SønderjyskE som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SønderjyskE 32% chance for at banke Viborg FF. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod Viborg FF udbetaler 2.25 i gevinst på oddset for en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE vs Viborg FF.

  • SønderjyskE har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 7 of 9 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 6 seneste SønderjyskE kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Viborg FF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Viborg FF har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form SønderjyskE vs Viborg FF

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

SønderjyskE ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at SønderjyskE præsterede et 1-0 nederlag mod Randers FC, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod F.C. København.

Viborg FF håber på yderligere point til samlingen.

Viborg FF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Viborg FF har i deres forgange tre kampe noteret sig et 4-1 nederlag mod Silkeborg IF, et 2-1 nederlag mod Randers FC og senest en 2-0 sejr mod AGF.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Viborg FF stadig af en smule mere værdi på oddset end SønderjyskE. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 3.10, hvorimod udesejren giver 2.25 på oddset.

SønderjyskE v Viborg FF Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da SønderjyskE senest mødte Viborg FF i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. SønderjyskE møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem SønderjyskE og Viborg FF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Victor Ekani. Han har vist flaget for SønderjyskE med 1 mål for sæsonen. 

Viborg FF har til gengæld forhåbninger om, at Lars Kramer kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.