SønderjyskE udfordrer tjekkisk øl-klub

For første gang i klubbens historie træder SønderjyskE ind på banen til en kamp på internationalt niveau. Det sker torsdag aften kl. 18.00 på Doosan Arena i Plzen, hvor lokale Viktoria hersker, og det er med det tjekkiske hjemmehold som storfavoritter til sejren. Der er selvfølgelig også væsentligt mere international erfaring at trække på hos de tjekkiske værter.

Vi udelukker ikke, at Viktoria i sidste ende skyder sig videre, men i forhold til de udbudte odds finder vi specielt markedet for mål meget interessant. Der er omkring odds 1.50 på mindst tre mål i kampen. Altså over 2.5 mål. Samtidig er der mere end odds 1.80 på, at begge hold kommer på tavlen.

I betragtning af Viktorika favoritværdighed indikerer det, at bookmakerne tror på masser af mål, og at de sandsynligvis alle sammen kommer fra værterne. Vi tvivler dog på, at SønderjyskE bare er kommet til Plzen for at agere statister. Viktoria er et hold med mange mål i. De har scoret i alle sæsonens fem officielle opgør, og fire af disse havde mindst tre mål i ordinær spilletid.

De indkasserer dog også en del og i alle deres fem kampe var modstanderen også på tavlen. Vi tror ikke på, at SønderjyskE er dårligere end Opava eller Bohemians 1905, som har scoret mod Viktoria her i starten af sæsonen, og satser på nedenstående.

Flere interessante tips