Southampton håber på opsving mod Leeds

Southampton har fordel af hjemmebane på St. Mary’s Stadium, når Leeds kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

De sluttede nummer 15 i sidste sæson og Southampton tager imod sidste sæsons nummer 9, når de mødes i runde 8 i Premier League. Med en placering som nummer 17 i stillingen har The Saints samlet 4 point efter 7 kampe. På 6 point befinder Leeds sig rangeret som nummer 16 for 7 afviklede kampe.

Både Southampton og Leeds har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton vs Leeds.

  • Southampton ikke vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • Southampton ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Leeds ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Leeds har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Southampton vs Leeds

Southampton fortsat skidt kørende.

Southampton er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Southampton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Sheffield United, hvorefter de mod Wolves tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Chelsea, der vandt 3-1.

Leeds drømmer om at stoppe ringe stime.

Leeds ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Leeds har bare én sejr at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Fulham i EFL Cup, hvorefter de mod West Ham tabte 2-1. Herefter fulgte sæsonens første sejr, da de nedlagde Watford 1-0.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 2.60, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.60 på oddset.

Southampton v Leeds Indbyrdes historik

Et væddemål på Leeds til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Southampton var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i maj 2021 og 3-0 i februar 2021. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Southampton og Leeds. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med James Ward-Prowse når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Southampton.

Raphinha har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Leeds, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen.