Revanchemulighed for Arsenal mod Southampton

Fra deres lune placering i midten af tabellen har både Southampton og Arsenal mulighed for at konsolidere sig yderligere, når de mødes i Premier League. The Saints ligger nummer 10 i stillingen med 29 point efter 18 kampe. To point efter med 19 games finder man Arsenal på en placering som nummer 11.

Southampton har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i Premier League. En sejr mod rivalerne fra Arsenal vil blot styrke deres position yderligere.

Southampton inde i god stime.

The Saints går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe har Southampton lidt nederlag på 2-0 mod Leicester, hvorefter de vandt 2-0 mod Shrewsbury i FA Cup. Det fulgte de op med at vinde 1-0 i samme turnering i lørdags mod…Arsenal.

The Saints har været en positiv overraskelse og en placering i den bedste halvdel af tabellen er en velfortjent belønning.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Southampton den kommende tirsdag.

Arsenal bøjer sig ikke.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for The Gunners igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe har Arsenal delt i porten i en 0-0 mod Crystal Palace, hvorefter de smadrede Newcastle 3-0 for senest at tabe 1-0 mod Southampton.

Arsenal gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for The Gunners den kommende tirsdag.

Southampton vs Arsenal h2h

Hverken Southampton eller Arsenal formåede at få et afgørende overtag i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte som følge heraf nøjes med det ene point i en 1-1 kamp på St. Mary’s Stadium. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. Arsenal har en 5-4-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod The Saints i Premier League.

 • I 6 of 8 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 6 seneste Southampton kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 of 6 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
 • Southampton $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
 • Arsenal er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
 • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
 • Arsenal har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
 • I 4 of 6 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 2.5;
 • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Arsenal har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
 • Arsenal har ikke indkasseret mål i de seneste 4 kampe i træk.

Statistics