Vestergaard og Saints får besøg af Villa

Southampton vil forsøge at konsolidere positionen i Premier League yderligere, når de tager imod Aston Villa på lørdag. Southampton ligger nummer 11 i stillingen med 29 point efter 19 kampe. På samme pointantal efter 18 kampe finder man Aston Villa på en placering som nummer 10.

The Saints har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i Premier League. En sejr mod rivalerne fra Villa vil blot styrke deres position yderligere.

Southampton drømmer om mere.

Southampton har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. Southampton har i deres seneste tre kampe slået Shrewsbury 2-0 i FA Cup, inden de tog en kneben 1-0 sejr over Arsenal, ligeledes i FA Cup for senest at tabe med 3-1 til selvsamme Arsenal.

Southampton har været en positiv overraskelse og en nydelig placering i midten af tabellen er en velfortjent belønning.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for The Saints den kommende lørdag.

The Villans håber på frisk start.

The Villans går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i Premier League. De har i deres seneste tre tabt til Manchester City med 2-0, inden de tog tre point i en 2-0 sejr over Newcastle for senest at tabe 3-2 til Burnley.

The Villans har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Aston Villa i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på lørdag, skal de finde noget ekstra frem.

The Saints vs Aston Villa h2h

Tilskuerne krydser fingre for en lige så fantastisk kamp, som da de sidste gang stod overfor hinanden i Premier League. Southampton vandt 4-3 i en hæsblæsende kamp på St. Mary’s Stadium mod rivalerne fra The Villans. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Southampton nyder generelt et vist overtag mod Aston Villa, som de har besejret 6 times i deres 10 seneste møder i Premier League.

  • I 6 of 8 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Southampton $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Aston Villa har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Aston Villa ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Aston Villa har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Aston Villa kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Statistics